Cash Management

Cashflow management is een belangrijk element in de dagelijkse praktijk binnen het ondernemerschap. Veel ondernemers vinden het toch lastig om grip te krijgen op de cash-flow of om een fatsoenlijke liquiditeitsprognose te maken, zeker in deze tijd niet onbelangrijk. Wij kunnen u ook op dit vlak binnen de bedrijfsvoering werk uit handen nemen en/of u de juiste voorzetten geven om de processen beheersbaar en duidelijk te krijgen. Wij hebben lange ervaring op het gebied van management consultancy en interim-, programma- en projectmanagement. Wij helpen u graag om cash-management een beheersbaar proces te maken binnen uw organisatie mét natuurlijk een betere cashflow.

Consultancy

Wilt u graag weten wat de knelpunten in relatie tot geldstromen binnen uw bedrijf zijn? Wij nemen de bedrijfsprocessen eens goed onder de loep en geven advies op maat; geen handboeken in de kast, maar concrete handvatten. Zo kunnen we al onze klanten zo goed mogelijk helpen, precies waar zij ons nodig hebben! Omdat uw bedrijf dat verdient! Daarbij bieden wij ook hulp bij de implementatie van verbeteringen, zodat wij u kunnen helpen uw onderneming financieel weer op de rails te krijgen, en te houden! Ons uiteindelijke doel is dan om u alles te leren zodat u in de toekomst alles zelf zou kunnen doen!

Interim management

Heeft u behoefte aan ondersteuning op het niveau van CFO, Treasurer, Cash- of Creditmanager, en wilt u hulp bij het effectief opzetten en doorvoeren van uw strategie? Wij zijn sparringpartner én ondersteuning op operationeel niveau in één. Met een team van getrainde experts met jaren ervaring, staan wij klaar, voor U!