Incasso

Onze incasso afdeling behaalt hoge incasso scores door met respect, maar wel heel duidelijk en concreet onder verwijzing naar het principe ‘afspraak is afspraak’, om te gaan met de wanbetaler. Wij hebben een ‘hands-on’ werkwijze ofwel, niet een computer of robot die uw klant benaderd maar gewoon echte mensen die bellen, mailen, sms-en en whatsappen met de wanbetaler. De incassowerkzaamheden die wij verrichten zijn er uiteraard in eerste plaats op gericht om uw vordering zo snel mogelijk te incasseren, maar daarnaast hechten wij ook veel waarde aan het behoud van de relatie die u met uw klant heeft, vandaar dat ‘respect’ voor ieder mens, bij ons hoog in het vaandel staat. Wanneer u een incassodossier bij ons indient, krijgt u meteen online inzage in uw dossier(s) waardoor u 24/7 in real-time op de hoogte bent van de status van uw dossier(s). Klik rechtsboven in het menu op “Log In” om in te loggen.

Minnelijke incasso

De incasso wereld is voor velen een heel erg ondoorzichtige wereld, wie doet het goed en wie nu niet… Met onze jaren lange ervaring en bovenal eerlijke en transparante werkwijze zijn wij van mening dat wij de perfecte incassopartner zijn voor iedere ondernemer die te maken krijgt met een wanbetaler maar graag wil dat haar incassopartner op een eerlijke en respectvolle manier om gaat met haar klanten.

Onze ervaren creditmanagers zijn in staat om op een respectvolle manier uw facturen snel betaald te krijgen. Wanneer u dus nog enigszins verwachtingen heeft van de klantrelatie voor de toekomst maar in de tussentijd uw facturen netjes en snel betaald wil zien, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Een log-in voor u als onze klant om 24/7 in realtime mee te kunnen kijken wat wij voor u doen en transparantie ten aanzien van onze verdiensten maar ook ten aanzien van de wettelijke rente die wij uiteraard voor u mee incasseren en welke u volledig toekomen.

Gerechtelijke incasso

Ook gerechtelijke vorderingen zijn voor ons geen punt. Wij beschikken over juridisch onderlegde medewerkers alsmede over vaste partners die uw vordering voor de rechter kunnen brengen.

In goed overleg met uw eigen persoonlijke creditmanager van ‘Best Credit Management’, kunt u uw dossier met ons doorspreken en u laten informeren over de gerechtelijke mogelijkheden.  Heeft u een keuze gemaakt, dan zorgen wij voor de gerechtelijke fase en uiteindelijk ook afwikkeling van uw dossier.