Best Credit Management

Boxtel

Als ondernemer schakel je niet graag een incassobureau in, want je hoopt natuurlijk dat alle facturen keurig op tijd betaald worden. Jammer genoeg is het in werkelijkheid soms anders. Krijg je na het sturen van diverse herinneringen en zelfs een aanmaning nog steeds geen betaling? Dan wordt het de hoogste tijd om een incassobureau in te schakelen.

Betrouwbaar incassobureau regio Boxtel

Op zoek naar een betrouwbaar incassobureau regio Boxtel? Dan biedt Best Credit Management de oplossing. Maar ook wanneer je een externe partij wilt inschakelen voor het debiteurenbeheer, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen het debiteurenbeheer voor jouw bedrijf in Boxtel van A tot Z.

Ook voor al jouw debiteurenbeheer regio Boxtel

Wil je niet pas bij het uitbesteden van incasso iemand inschakelen, maar kun je ook wel wat hulp en advies gebruiken bij het debiteurenbeheer? Ook dat kan. Debiteurenbeheer is alles wat je doet om ervoor te zorgen dat openstaande facturen zo snel mogelijk betaald worden. Wist je dat goed debiteurenbeheer al begint voordat je überhaupt een factuur verstuurd hebt? Ga om te beginnen altijd na met wie je zakendoet om veel hoofdpijn te besparen. Met goed debiteurenbeheer bevorder je een goede cashflow en voorkom je eigenlijk dat je een incassobureau voor jouw bedrijf in Boxtel moet inschakelen.

Minnelijke incasso vs. gerechtelijke incasso

Met onze jarenlange ervaring en eerlijke en transparante manier van werken, zijn wij van mening dat wij hét incassobureau zijn voor iedere ondernemer in de regio Boxtel. Voor iedere ondernemer die te maken krijgt met een wanbetaler, maar deze wanbetaler wel op een respectvolle manier wil (laten) behandelen. Vanaf het minnelijke incassoproces, oftewel de eerste stap van een volledig incassotraject, tot een gerechtelijke incasso. Want ook gerechtelijke vorderingen zijn voor ons geen punt.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de voordelen die wij als incassobureau of op het gebied van debiteurenbeheer voor jouw bedrijf in de regio Boxtel kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een (online) afspraak. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

 

Referenties

Wat anderen zeggen

Pieter Kremers

Al jaren een zeer fijne samenwerking

Tamar en haar team staan al jaren voor ons klaar. Best Credit Management ontzorgt ons op het gebied van debiteuren en incasso beheer. Onze klanten worden op een professionele manier benaderd waarbij onze belangen nooit uit het oog worden verloren. We zijn dan ook al jaren klant, en zullen dat ook nog wel even blijven!

Pieter Kremers 6 november 23'
Geert Lubse

Tis goed werken met Tamar en haar team.

Tamar en ik hebben in het verleden intensief samengewerkt en de laatste jaren verricht zij incasso werkzaamheden voor ons kantoor AddVisie. Ik vind het prettig om met Tamar samen te werken als het gaat om het beheer van onze debiteuren. Met Tamar krijg ik tijdens onze samenwerking ook altijd met haar empathische kant te maken. Deze combinatie, waarbij vakkennis en empathie hand in hand gaan, maken haar van waarde voor ons kantoor. Door de wijze waarop zij onze klanten benadert blijft, naast dat wij onze openstaande posten kunnen innen, ook de relatie met onze klanten intact.  

Geert Lubse 6 november 23'
Lennart van Rooijen

Tevreden over de goede service

De samenwerking tussen Van Mossel en het incassobureau Best Credit Management is uiterst effectief gebleken. Het incassobureau toonde professionaliteit en daadkracht bij het innen van openstaande bedragen, wat onze cashflow aanzienlijk heeft verbeterd.

Lennart van Rooijen 3 oktober 23'
Elsina Koot-Bouwman

Al jarenlang partner in Debiteurenbeheer

Tamar en haar team zorgen er al jarenlang voor dat onze klanten hun facturen tijdig betalen. Wekelijks hebben ze op een prettige manier contact met onze klanten. Het resultaat is een gezonde debiteurenstand met zo min mogelijk probleemposten.

Elsina Koot-Bouwman 3 oktober 23'
Kevin de Leuw

Van A tot Z goed geregeld

Als ik bij KDL Automotive al eens last heb van niet betalende klanten dan regelt Best Credit Management alles, tot volle tevredenheid. Ik heb mijn geld steeds weer gekregen door hun tussenkomst. Ook staan zij altijd voor mij klaar met raad en daad.

Kevin de Leuw 3 oktober 23'
Martin Vermaas

Keurig nette ondersteuning

Het gebeurt me gelukkig niet vaak maar als ik er eens een wanbetaler tussen heb, dan laat ik het lekker over aan Best Credit Management zodat ik me weer kan focussen op positieve zaken van Vermatech B.V.. Zo sla ik twee vliegen in één klap. Top samenwerking!

Martin Vermaas 3 oktober 23'
Christ van Giersbergen

Microfix Kiest voor BCM: Uitblinken in Debiteurenbeheer

Best Credit Management (BCM) verzorgt nu ongeveer een half jaar het debiteurenbeheer voor Microfix. In het begin moesten we een aanzienlijke hoeveelheid openstaande posten wegwerken, en BCM heeft dit uitstekend gedaan. Ze zijn zeer professioneel, zakelijk en consequent in hun communicatie naar onze klanten. Dit is van cruciaal belang, omdat klantbehoud belangrijk is, en we willen ervoor zorgen dat onze facturen tijdig worden betaald. Dankzij BCM is de achterstand nu volledig weggewerkt. We zijn zo tevreden over hun dienstverlening dat we hebben besloten om het debiteurenbeheer op blijvende basis aan BCM uit te besteden.

Christ van Giersbergen 3 oktober 23'