Best Credit Management

Debiteurenbeheer

  • Grip op het betaalgedrag van klanten
  • Debiteurenbeheer van A tot Z

Heb je als ondernemer zicht op alle openstaande facturen? Ken je het betalingsgedrag van je belangrijkste klanten. Of ontbreekt hiervoor de tijd of capaciteit binnen je bedrijf? Het is lastig om als ondernemer alle ballen zelf in de lucht houden. Laat daarom Best Credit Management het debiteurenbeheer van A tot Z verzorgen.

Diplomatiek, maar volhardend

Zo zien wij onze rol als debiteuren­beheerder

Voor een gezonde bedrijfsvoering is een goede debiteurenadministratie onmisbaar. Te veel openstaande facturen tasten de liquiditeit van je bedrijf aan. Laat deze onbetaalde facturen dus niet opstapelen. Vanzelfsprekend draait de aanpak van Best Credit Management om het betaalgedrag van klanten. Daarbij heeft onze debiteurenbeheerder uiteraard oog voor de klantrelatie zelf.

Behalve facturering voeren we op het gebied van debiteurenbeheer alle activiteiten uit om jouw klanten beter of sneller te laten betalen. In onze succesvolle aanpak staat een respectvolle, menselijke aanpak centraal. In dit diplomatieke, bijna psychologische samenspel met debiteuren zijn we wel volhardend. Als ondernemer heb je immers recht op je geld.

Lees meer
Referenties

Wat anderen zeggen

Pieter Kremers

Al jaren een zeer fijne samenwerking

Tamar en haar team staan al jaren voor ons klaar. Best Credit Management ontzorgt ons op het gebied van debiteuren en incasso beheer. Onze klanten worden op een professionele manier benaderd waarbij onze belangen nooit uit het oog worden verloren. We zijn dan ook al jaren klant, en zullen dat ook nog wel even blijven!

Pieter Kremers 6 november 23'
Geert Lubse

Tis goed werken met Tamar en haar team.

Tamar en ik hebben in het verleden intensief samengewerkt en de laatste jaren verricht zij incasso werkzaamheden voor ons kantoor AddVisie. Ik vind het prettig om met Tamar samen te werken als het gaat om het beheer van onze debiteuren. Met Tamar krijg ik tijdens onze samenwerking ook altijd met haar empathische kant te maken. Deze combinatie, waarbij vakkennis en empathie hand in hand gaan, maken haar van waarde voor ons kantoor. Door de wijze waarop zij onze klanten benadert blijft, naast dat wij onze openstaande posten kunnen innen, ook de relatie met onze klanten intact.  

Geert Lubse 6 november 23'
Lennart van Rooijen

Tevreden over de goede service

De samenwerking tussen Van Mossel en het incassobureau Best Credit Management is uiterst effectief gebleken. Het incassobureau toonde professionaliteit en daadkracht bij het innen van openstaande bedragen, wat onze cashflow aanzienlijk heeft verbeterd.

Lennart van Rooijen 3 oktober 23'
Elsina Koot-Bouwman

Al jarenlang partner in Debiteurenbeheer

Tamar en haar team zorgen er al jarenlang voor dat onze klanten hun facturen tijdig betalen. Wekelijks hebben ze op een prettige manier contact met onze klanten. Het resultaat is een gezonde debiteurenstand met zo min mogelijk probleemposten.

Elsina Koot-Bouwman 3 oktober 23'
Kevin de Leuw

Van A tot Z goed geregeld

Als ik bij KDL Automotive al eens last heb van niet betalende klanten dan regelt Best Credit Management alles, tot volle tevredenheid. Ik heb mijn geld steeds weer gekregen door hun tussenkomst. Ook staan zij altijd voor mij klaar met raad en daad.

Kevin de Leuw 3 oktober 23'
Martin Vermaas

Keurig nette ondersteuning

Het gebeurt me gelukkig niet vaak maar als ik er eens een wanbetaler tussen heb, dan laat ik het lekker over aan Best Credit Management zodat ik me weer kan focussen op positieve zaken van Vermatech B.V.. Zo sla ik twee vliegen in één klap. Top samenwerking!

Martin Vermaas 3 oktober 23'
Christ van Giersbergen

Microfix Kiest voor BCM: Uitblinken in Debiteurenbeheer

Best Credit Management (BCM) verzorgt nu ongeveer een half jaar het debiteurenbeheer voor Microfix. In het begin moesten we een aanzienlijke hoeveelheid openstaande posten wegwerken, en BCM heeft dit uitstekend gedaan. Ze zijn zeer professioneel, zakelijk en consequent in hun communicatie naar onze klanten. Dit is van cruciaal belang, omdat klantbehoud belangrijk is, en we willen ervoor zorgen dat onze facturen tijdig worden betaald. Dankzij BCM is de achterstand nu volledig weggewerkt. We zijn zo tevreden over hun dienstverlening dat we hebben besloten om het debiteurenbeheer op blijvende basis aan BCM uit te besteden.

Christ van Giersbergen 3 oktober 23'

Het verschil tussen een incassobureau en een deurwaarder is kort gezegd; het verdienmodel. Een deurwaarder is eigenlijk het verlengstuk van een incasso bureau. Om een incassozaak voor de rechter te krijgen, dan praten we over de gerechtelijke incassofase, heb je een deurwaarder nodig. De deurwaarder is een ambtenaar die gemachtigd is om juridische stukken, zoals een dagvaarding of een vonnis, aan de debiteur uit te reiken, dat mag een incassobureau niet zelf doen.

Lees meer

Als jouw klant de factuur niet of niet tijdig betaalt, moet je meteen actie ondernemen! Begin altijd met het verzenden van een schriftelijke herinnering, dat kan per post of per e-mail. Vermeld daarin wat het gevolg zal zijn als jouw klant de factuur niet betaald, namelijk dat je een incassobureau in gaat schakelen en dat de bijkomende kosten voor de klant zijn.
Betaalt jouw klant alsnog de factuur niet, bel diegene dan op en praat er samen over!

Lees meer
Alle vragen
FAQ'S

Heb je vragen?

Vragen over debiteurenbeheer, incasso of cash management? Bekijk onze FAQ’s of neem contact op.

Alle vragen
Wij helpen je!

Professionele inrichting van debiteuren­administratie

De debiteurenbeheer werkzaamheden voeren we vooral uit voor trouwe, vaste klanten. Bijvoorbeeld wanneer een team te groot is voor het servet, maar te klein voor het tafellaken. Bij sommige bedrijven is het debiteurenbeheer proces een onderbelichte activiteit, vaak uitgevoerd door een medewerker van de financiële administratie. Het is onze kracht om te helpen een professionele debiteurenadministratie in te richten. Daarnaast geeft onze debiteurenbeheerder advies bij de keuze van het juiste softwarepakket. Vanzelfsprekend spelen budget en behoeftes hierbij een doorslaggevende rol.

  • Professionaliteit
  • Continuïteit
  • Liquiditeit

Wil jij als ondernemer het betaalgedrag van je klanten beter onder controle krijgen? Besteed dan je debiteurenbeheer uit aan Best Credit Management.

Neem contact op