Best Credit Management

Incassobureau inschakelen?

  • Vreemde ogen dwingen
  • Jarenlange ervaring als incassocenter

Ook een betalingsafspraak is een afspraak. Een incassobureau inschakelen is een logische stap als je debiteuren hun betalingsafspraken niet nakomen. Vreemde ogen dwingen daarbij. Tijdens een incassoprocedure denken onze specialisten mee in oplossingen en maken ze duidelijke afspraken over deadlines of eventuele betalingsregelingen om in termijnen te betalen. Wij zitten er sowieso bovenop!

Een beller krijgt zijn geld sneller

Incassocenter met een hoog succesratio

Te laat betalen, is niet altijd een bewuste actie. Er zijn veel redenen op te noemen waarom een klant niet op tijd betaalt. Denk aan een meningsverschil, ontevredenheid over de geleverde service, een onvolledige of beschadigde levering. Tijdens een incassoprocedure verstaan we de kunst om op respectvolle wijze uit te zoeken waarom een klant niet óf te laat betaalt. Onder het mom van ‘een beller krijgt z’n geld sneller’, kiezen we als incassocenter bewust voor veel telefonisch contact. In zo’n gesprek tonen we onze onderscheidende kracht in op maat incasso: een luisterend oor, inlevingsvermogen en daadkracht.

Te laat of niet-betalende debiteuren kosten tijd, geld en energie. Zeker als een debiteur smoes op smoes stapelt. Of als je eigen telefoontjes, mailtjes en herinneringen geen vruchten afwerpen. De oplossing? Best Credit Management als betrouwbaar incassobureau inschakelen. Wij incasseren snel én met bewezen resultaat.

Lees meer
Referenties

Wat anderen zeggen

Pieter Kremers

Al jaren een zeer fijne samenwerking

Tamar en haar team staan al jaren voor ons klaar. Best Credit Management ontzorgt ons op het gebied van debiteuren en incasso beheer. Onze klanten worden op een professionele manier benaderd waarbij onze belangen nooit uit het oog worden verloren. We zijn dan ook al jaren klant, en zullen dat ook nog wel even blijven!

Pieter Kremers 6 november 23'
Geert Lubse

Tis goed werken met Tamar en haar team.

Tamar en ik hebben in het verleden intensief samengewerkt en de laatste jaren verricht zij incasso werkzaamheden voor ons kantoor AddVisie. Ik vind het prettig om met Tamar samen te werken als het gaat om het beheer van onze debiteuren. Met Tamar krijg ik tijdens onze samenwerking ook altijd met haar empathische kant te maken. Deze combinatie, waarbij vakkennis en empathie hand in hand gaan, maken haar van waarde voor ons kantoor. Door de wijze waarop zij onze klanten benadert blijft, naast dat wij onze openstaande posten kunnen innen, ook de relatie met onze klanten intact.  

Geert Lubse 6 november 23'
Lennart van Rooijen

Tevreden over de goede service

De samenwerking tussen Van Mossel en het incassobureau Best Credit Management is uiterst effectief gebleken. Het incassobureau toonde professionaliteit en daadkracht bij het innen van openstaande bedragen, wat onze cashflow aanzienlijk heeft verbeterd.

Lennart van Rooijen 3 oktober 23'
Elsina Koot-Bouwman

Al jarenlang partner in Debiteurenbeheer

Tamar en haar team zorgen er al jarenlang voor dat onze klanten hun facturen tijdig betalen. Wekelijks hebben ze op een prettige manier contact met onze klanten. Het resultaat is een gezonde debiteurenstand met zo min mogelijk probleemposten.

Elsina Koot-Bouwman 3 oktober 23'
Kevin de Leuw

Van A tot Z goed geregeld

Als ik bij KDL Automotive al eens last heb van niet betalende klanten dan regelt Best Credit Management alles, tot volle tevredenheid. Ik heb mijn geld steeds weer gekregen door hun tussenkomst. Ook staan zij altijd voor mij klaar met raad en daad.

Kevin de Leuw 3 oktober 23'
Martin Vermaas

Keurig nette ondersteuning

Het gebeurt me gelukkig niet vaak maar als ik er eens een wanbetaler tussen heb, dan laat ik het lekker over aan Best Credit Management zodat ik me weer kan focussen op positieve zaken van Vermatech B.V.. Zo sla ik twee vliegen in één klap. Top samenwerking!

Martin Vermaas 3 oktober 23'
Christ van Giersbergen

Microfix Kiest voor BCM: Uitblinken in Debiteurenbeheer

Best Credit Management (BCM) verzorgt nu ongeveer een half jaar het debiteurenbeheer voor Microfix. In het begin moesten we een aanzienlijke hoeveelheid openstaande posten wegwerken, en BCM heeft dit uitstekend gedaan. Ze zijn zeer professioneel, zakelijk en consequent in hun communicatie naar onze klanten. Dit is van cruciaal belang, omdat klantbehoud belangrijk is, en we willen ervoor zorgen dat onze facturen tijdig worden betaald. Dankzij BCM is de achterstand nu volledig weggewerkt. We zijn zo tevreden over hun dienstverlening dat we hebben besloten om het debiteurenbeheer op blijvende basis aan BCM uit te besteden.

Christ van Giersbergen 3 oktober 23'

Veel incassobureau’s claimen te werken op basis van ‘no cure no pay’ maar uiteindelijk volgen er toch vaak facturen voor de incassodiensten die het incassobureau voor jou gedaan heeft. Wat is ‘no cure no pay’ dan precies? Heel simpel; als het incassobureau jouw facturen niet kan incasseren, denk hierbij aan een (op handen zijnde) faillissement of schuldsaneringstraject van de debiteur of een te lage vordering waardoor het niet handig is naar de rechter te gaan, vanwege het kosten/baten plaatje, dan is er niet ge-cured dus hoef je niet te betalen. Als er wel een betaling is gerealiseerd dan moet er ook betaald worden voor de incasso werkzaamheden.

Lees meer

Het verschil tussen een incassobureau en een deurwaarder is kort gezegd; het verdienmodel. Een deurwaarder is eigenlijk het verlengstuk van een incasso bureau. Om een incassozaak voor de rechter te krijgen, dan praten we over de gerechtelijke incassofase, heb je een deurwaarder nodig. De deurwaarder is een ambtenaar die gemachtigd is om juridische stukken, zoals een dagvaarding of een vonnis, aan de debiteur uit te reiken, dat mag een incassobureau niet zelf doen.

Lees meer

Als je jezelf ook wel eens hebt afgevraagd vanaf welk bedrag je een incassobureau kunt inschakelen, dan ben je niet alleen. Het korte antwoord is simpel; er is geen minimum bedrag! Je kunt dus voor alle facturen die jouw klant niet betaald, een incassobureau inschakelen.

Lees meer

Ja dat kan hoor! Let wel op; veel incassobureaus of deurwaarders gebruiken betaalde contracten waarbij je jaarlijks een bedrag moet betalen om jouw eenmalige incasso dossier bij het incassobureau te laten incasseren. Het zou heel jammer zijn als je met een dergelijk contract verplicht wordt tot het betalen van een jaarlijkse fee terwijl je voor misschien maar één klant die jouw factuur niet betaalt, gebruik maakt van die overeenkomst.

Lees meer
Alle vragen
FAQ'S

Heb je vragen?

Vragen over debiteurenbeheer, incasso of cash management? Bekijk onze FAQ’s of neem contact op.

Alle vragen
Wij boeken in 95% van de incassozaken succes

Wel of geen juridische incasso?

Heb je te maken met een (notoire) wanbetaler? Dan begeleiden we jou als ondernemer ook in het juridische incassotraject. Door onze grondige dossierkennis stellen we zelf de dagvaarding op. De juridische strijdpunten laten we door een deurwaarder op papier zetten. Valt er van de spreekwoordelijke ‘kale kip niks te plukken’, dan adviseren we om de vordering af te boeken. Zijn we als incassocenter overtuigd van ons gelijk en geloven we in zowel de haalbaarheid als de verhaalbaarheid van een vordering, dan zetten we door. Ook vaak met een grote slagingskans.

Komen jouw klanten de gemaakte betalingsafspraken niet na? Best Credit Management heeft een persoonlijke, beproefde aanpak om klanten openstaande facturen te laten betalen. Interesse om samen te werken? Neem contact op voor het inschakelen van een incassobureau.

Neem contact op