Best Credit Management

Eindhoven

Is het ondanks al jouw inspanningen niet gelukt om onbetaalde facturen te incasseren bij je klant(en)? Dan is het de volgende stap om voor jouw bedrijf in de regio Eindhoven een incassobureau in te schakelen. Best Credit Management is zo een incassobureau.

Incassobureau regio Eindhoven

Best Credit Management is een incassobureau dat de klanttevredenheid bewaakt. Wij incasseren altijd met respect voor jouw klanten én met respect voor jouw portemonnee. Een luisterend oor, inlevingsvermogen en daadkracht staan daarbij centraal.

Ervaring leert: vreemde ogen dwingen

Te laat of niet betalende klanten kosten tijd, geld en energie. Tijd, geld en energie dat jij liever ergens anders in wilt investeren. Wij verstaan als incassobureau in de regio Eindhoven als geen ander de kunst om uit te zoeken waarom een klant niet of te laat betaalt. En ervaring leert dat vreemde ogen dwingen. Tijdens een incassoprocedure denken de specialisten van Best Credit Management mee in oplossingen. Zij maken met jouw klanten duidelijke afspraken over deadlines en denken mee over eventuele betalingsregelingen om in termijnen te betalen. Wij zitten er sowieso bovenop, daarom incasseren wij snel én met bewezen resultaat.

Krijg grip op betaalgedrag met debiteurenbeheer

Wil je ons niet pas inschakelen wanneer de nood aan de man is? Maar wil je grip op het betaalgedrag van je klanten krijgen? Schakel ons dan in voor het debiteurenbeheer van jouw bedrijf in Eindhoven. Wij weten als geen ander dat het lastig is om als ondernemer alle ballen zelf in de lucht te houden. Daarom verzorgen wij het debiteurenbeheer van A tot Z voor je.

Dé creditmanagement specialist voor ondernemers in Eindhoven

Of je nu meer grip wilt op uitstaande facturen of op je geldstromen: bij Best Credit Management ben je aan het juiste adres. Vanuit Best werken we qua incasso en op het gebied van creditmanagement en debiteurenbeheer voor onder andere ondernemers in de regio Eindhoven.

Benieuwd wat wij als incassobureau voor jouw bedrijf in Eindhoven kunnen betekenen? Of heb je interesse in een samenwerking qua debiteurenbeheer? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Referenties

Wat anderen zeggen

Pieter Kremers

Al jaren een zeer fijne samenwerking

Tamar en haar team staan al jaren voor ons klaar. Best Credit Management ontzorgt ons op het gebied van debiteuren en incasso beheer. Onze klanten worden op een professionele manier benaderd waarbij onze belangen nooit uit het oog worden verloren. We zijn dan ook al jaren klant, en zullen dat ook nog wel even blijven!

Pieter Kremers 6 november 23'
Geert Lubse

Tis goed werken met Tamar en haar team.

Tamar en ik hebben in het verleden intensief samengewerkt en de laatste jaren verricht zij incasso werkzaamheden voor ons kantoor AddVisie. Ik vind het prettig om met Tamar samen te werken als het gaat om het beheer van onze debiteuren. Met Tamar krijg ik tijdens onze samenwerking ook altijd met haar empathische kant te maken. Deze combinatie, waarbij vakkennis en empathie hand in hand gaan, maken haar van waarde voor ons kantoor. Door de wijze waarop zij onze klanten benadert blijft, naast dat wij onze openstaande posten kunnen innen, ook de relatie met onze klanten intact.  

Geert Lubse 6 november 23'
Lennart van Rooijen

Tevreden over de goede service

De samenwerking tussen Van Mossel en het incassobureau Best Credit Management is uiterst effectief gebleken. Het incassobureau toonde professionaliteit en daadkracht bij het innen van openstaande bedragen, wat onze cashflow aanzienlijk heeft verbeterd.

Lennart van Rooijen 3 oktober 23'
Elsina Koot-Bouwman

Al jarenlang partner in Debiteurenbeheer

Tamar en haar team zorgen er al jarenlang voor dat onze klanten hun facturen tijdig betalen. Wekelijks hebben ze op een prettige manier contact met onze klanten. Het resultaat is een gezonde debiteurenstand met zo min mogelijk probleemposten.

Elsina Koot-Bouwman 3 oktober 23'
Kevin de Leuw

Van A tot Z goed geregeld

Als ik bij KDL Automotive al eens last heb van niet betalende klanten dan regelt Best Credit Management alles, tot volle tevredenheid. Ik heb mijn geld steeds weer gekregen door hun tussenkomst. Ook staan zij altijd voor mij klaar met raad en daad.

Kevin de Leuw 3 oktober 23'
Martin Vermaas

Keurig nette ondersteuning

Het gebeurt me gelukkig niet vaak maar als ik er eens een wanbetaler tussen heb, dan laat ik het lekker over aan Best Credit Management zodat ik me weer kan focussen op positieve zaken van Vermatech B.V.. Zo sla ik twee vliegen in één klap. Top samenwerking!

Martin Vermaas 3 oktober 23'
Christ van Giersbergen

Microfix Kiest voor BCM: Uitblinken in Debiteurenbeheer

Best Credit Management (BCM) verzorgt nu ongeveer een half jaar het debiteurenbeheer voor Microfix. In het begin moesten we een aanzienlijke hoeveelheid openstaande posten wegwerken, en BCM heeft dit uitstekend gedaan. Ze zijn zeer professioneel, zakelijk en consequent in hun communicatie naar onze klanten. Dit is van cruciaal belang, omdat klantbehoud belangrijk is, en we willen ervoor zorgen dat onze facturen tijdig worden betaald. Dankzij BCM is de achterstand nu volledig weggewerkt. We zijn zo tevreden over hun dienstverlening dat we hebben besloten om het debiteurenbeheer op blijvende basis aan BCM uit te besteden.

Christ van Giersbergen 3 oktober 23'