Best Credit Management

Oisterwijk

Is het ondanks al jouw inspanningen niet gelukt om onbetaalde facturen te incasseren? En ben je het zat om achter die wanbetaler(s) aan te zitten? Dan wordt het de hoogste tijd om een incassobureau voor jouw bedrijf in Oisterwijk in te schakelen. Een incassobureau kan je helpen bij het incasseren van onbetaalde factureren. Best Credit Management is zo een incassobureau. Maar wij doen nog veel meer. Zo nemen wij ook het debiteurenbeheer voor jouw bedrijf in Oisterwijk van A tot Z uit handen én zijn wij de specialist op het gebied van cashmanagement.

Het incassobureau regio Oisterwijk

Best Credit Management is een incassobureau in de regio Oisterwijk met een hoog succesratio. Wij boeken in 95% van de incassozaken succes. En dat is natuurlijk niet voor niets. Wij incasseren snel én met bewezen resultaat. Te laat betalen, is niet altijd een bewuste actie. Er zijn verschillende redenen te noemen waarom een klant niet op tijd betaalt. Onze specialisten verstaan de kunst om op respectvolle wijze uit te zoeken waarom een klant niet óf te laat betaalt.

Debiteurenbeheer uitbesteden regio Oisterwijk?

Wanneer je besluit om je debiteurenbeheer in de regio Oisterwijk uit te besteden, betekent dit dat je een extern bedrijf inschakelt om de incasso en het beheer van openstaande facturen te laten verzorgen. Van het monitoren van openstaande betalingen tot het verzenden van herinneringen en aanmaningen aan klanten die nog niet hebben betaald. Wij regelen het voor je.

Vreemde ogen dwingen

Ervaring leert dat vreemde ogen dwingen. Ben jij voor jouw onderneming in Oisterwijk op zoek naar die vreemde ogen? Neem dan contact op met Best Credit Management. Van incassobureau tot debiteurenbeheer: wij staan graag voor je klaar met een passende oplossing. Passend bij jouw klanten én passend binnen jouw budget. Wij vertellen je meer over de voordelen van Best Credit Management voor jouw organisatie.

Referenties

Wat anderen zeggen

Pieter Kremers

Al jaren een zeer fijne samenwerking

Tamar en haar team staan al jaren voor ons klaar. Best Credit Management ontzorgt ons op het gebied van debiteuren en incasso beheer. Onze klanten worden op een professionele manier benaderd waarbij onze belangen nooit uit het oog worden verloren. We zijn dan ook al jaren klant, en zullen dat ook nog wel even blijven!

Pieter Kremers 6 november 23'
Geert Lubse

Tis goed werken met Tamar en haar team.

Tamar en ik hebben in het verleden intensief samengewerkt en de laatste jaren verricht zij incasso werkzaamheden voor ons kantoor AddVisie. Ik vind het prettig om met Tamar samen te werken als het gaat om het beheer van onze debiteuren. Met Tamar krijg ik tijdens onze samenwerking ook altijd met haar empathische kant te maken. Deze combinatie, waarbij vakkennis en empathie hand in hand gaan, maken haar van waarde voor ons kantoor. Door de wijze waarop zij onze klanten benadert blijft, naast dat wij onze openstaande posten kunnen innen, ook de relatie met onze klanten intact.  

Geert Lubse 6 november 23'
Lennart van Rooijen

Tevreden over de goede service

De samenwerking tussen Van Mossel en het incassobureau Best Credit Management is uiterst effectief gebleken. Het incassobureau toonde professionaliteit en daadkracht bij het innen van openstaande bedragen, wat onze cashflow aanzienlijk heeft verbeterd.

Lennart van Rooijen 3 oktober 23'
Elsina Koot-Bouwman

Al jarenlang partner in Debiteurenbeheer

Tamar en haar team zorgen er al jarenlang voor dat onze klanten hun facturen tijdig betalen. Wekelijks hebben ze op een prettige manier contact met onze klanten. Het resultaat is een gezonde debiteurenstand met zo min mogelijk probleemposten.

Elsina Koot-Bouwman 3 oktober 23'
Kevin de Leuw

Van A tot Z goed geregeld

Als ik bij KDL Automotive al eens last heb van niet betalende klanten dan regelt Best Credit Management alles, tot volle tevredenheid. Ik heb mijn geld steeds weer gekregen door hun tussenkomst. Ook staan zij altijd voor mij klaar met raad en daad.

Kevin de Leuw 3 oktober 23'
Martin Vermaas

Keurig nette ondersteuning

Het gebeurt me gelukkig niet vaak maar als ik er eens een wanbetaler tussen heb, dan laat ik het lekker over aan Best Credit Management zodat ik me weer kan focussen op positieve zaken van Vermatech B.V.. Zo sla ik twee vliegen in één klap. Top samenwerking!

Martin Vermaas 3 oktober 23'
Christ van Giersbergen

Microfix Kiest voor BCM: Uitblinken in Debiteurenbeheer

Best Credit Management (BCM) verzorgt nu ongeveer een half jaar het debiteurenbeheer voor Microfix. In het begin moesten we een aanzienlijke hoeveelheid openstaande posten wegwerken, en BCM heeft dit uitstekend gedaan. Ze zijn zeer professioneel, zakelijk en consequent in hun communicatie naar onze klanten. Dit is van cruciaal belang, omdat klantbehoud belangrijk is, en we willen ervoor zorgen dat onze facturen tijdig worden betaald. Dankzij BCM is de achterstand nu volledig weggewerkt. We zijn zo tevreden over hun dienstverlening dat we hebben besloten om het debiteurenbeheer op blijvende basis aan BCM uit te besteden.

Christ van Giersbergen 3 oktober 23'