Best Credit Management

Den Bosch

Komen je debiteuren hun betalingsafspraken niet na? Dan is het een logische stap om een incassobureau voor jouw bedrijf in Den Bosch in te schakelen. Best Credit Management is zo een incassobureau.

Incassobureau regio Den Bosch inschakelen?

Tijdens een incassoprocedure denken onze ervaren medewerkers mee in oplossingen én maken ze duidelijke afspraken over deadlines en eventuele betalingsregelingen. Ervaring leert dat vreemde ogen dwingen, dus wat let je om ons als incassobureau regio Den Bosch in te schakelen.

Voordelen van debiteurenbeheer uitbesteden

Wil je niet pas met Best Credit Management samenwerken bij een incasso, maar wil je voor jouw bedrijf in Den Bosch ook het debiteurenbeheer uitbesteden? Dat is voor ons geen enkel probleem. Je bent namelijk ook voor het debiteurenbeheer bij ons aan het juiste adres. Goed debiteurenbeheer begint al voordat je daadwerkelijk een factuur verstuurd hebt. Het is belangrijk om aan het begin van de samenwerking in te schatten of iemand op tijd kan betalen. Een investering die de moeite waard is, omdat het je later een heleboel hoofdpijn kan besparen.

Wanneer je ervoor kiest om je debiteurenbeheer aan Best Credit Management regio Den Bosch uit te besteden, kies je voor de volgende voordelen:

  • Je bespaart tijd en geld. Tijd die je nu kunt besteden aan het runnen van je bedrijf.
  • Je voorkomt een onjuiste debiteurenadministratie.
  • Je verlaagt openstaande vorderingen.
  • Je liquiditeit.

Advies nodig over jouw debiteurenbeheer regio Den Bosch?

Of je nu advies nodig hebt over de keuze van het juiste softwarepakket voor jouw debiteurenbeheer of een incassobureau voor jouw bedrijf in Den Bosch wilt inschakelen voor het incasseren van openstaande facturen: de specialisten van Best Credit Management staan voor je klaar. Neem contact met ons op voor het plannen van een (online) afspraak. Samen met jou bekijken we graag wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Referenties

Wat anderen zeggen

Pieter Kremers

Al jaren een zeer fijne samenwerking

Tamar en haar team staan al jaren voor ons klaar. Best Credit Management ontzorgt ons op het gebied van debiteuren en incasso beheer. Onze klanten worden op een professionele manier benaderd waarbij onze belangen nooit uit het oog worden verloren. We zijn dan ook al jaren klant, en zullen dat ook nog wel even blijven!

Pieter Kremers 6 november 23'
Geert Lubse

Tis goed werken met Tamar en haar team.

Tamar en ik hebben in het verleden intensief samengewerkt en de laatste jaren verricht zij incasso werkzaamheden voor ons kantoor AddVisie. Ik vind het prettig om met Tamar samen te werken als het gaat om het beheer van onze debiteuren. Met Tamar krijg ik tijdens onze samenwerking ook altijd met haar empathische kant te maken. Deze combinatie, waarbij vakkennis en empathie hand in hand gaan, maken haar van waarde voor ons kantoor. Door de wijze waarop zij onze klanten benadert blijft, naast dat wij onze openstaande posten kunnen innen, ook de relatie met onze klanten intact.  

Geert Lubse 6 november 23'
Lennart van Rooijen

Tevreden over de goede service

De samenwerking tussen Van Mossel en het incassobureau Best Credit Management is uiterst effectief gebleken. Het incassobureau toonde professionaliteit en daadkracht bij het innen van openstaande bedragen, wat onze cashflow aanzienlijk heeft verbeterd.

Lennart van Rooijen 3 oktober 23'
Elsina Koot-Bouwman

Al jarenlang partner in Debiteurenbeheer

Tamar en haar team zorgen er al jarenlang voor dat onze klanten hun facturen tijdig betalen. Wekelijks hebben ze op een prettige manier contact met onze klanten. Het resultaat is een gezonde debiteurenstand met zo min mogelijk probleemposten.

Elsina Koot-Bouwman 3 oktober 23'
Kevin de Leuw

Van A tot Z goed geregeld

Als ik bij KDL Automotive al eens last heb van niet betalende klanten dan regelt Best Credit Management alles, tot volle tevredenheid. Ik heb mijn geld steeds weer gekregen door hun tussenkomst. Ook staan zij altijd voor mij klaar met raad en daad.

Kevin de Leuw 3 oktober 23'
Martin Vermaas

Keurig nette ondersteuning

Het gebeurt me gelukkig niet vaak maar als ik er eens een wanbetaler tussen heb, dan laat ik het lekker over aan Best Credit Management zodat ik me weer kan focussen op positieve zaken van Vermatech B.V.. Zo sla ik twee vliegen in één klap. Top samenwerking!

Martin Vermaas 3 oktober 23'
Christ van Giersbergen

Microfix Kiest voor BCM: Uitblinken in Debiteurenbeheer

Best Credit Management (BCM) verzorgt nu ongeveer een half jaar het debiteurenbeheer voor Microfix. In het begin moesten we een aanzienlijke hoeveelheid openstaande posten wegwerken, en BCM heeft dit uitstekend gedaan. Ze zijn zeer professioneel, zakelijk en consequent in hun communicatie naar onze klanten. Dit is van cruciaal belang, omdat klantbehoud belangrijk is, en we willen ervoor zorgen dat onze facturen tijdig worden betaald. Dankzij BCM is de achterstand nu volledig weggewerkt. We zijn zo tevreden over hun dienstverlening dat we hebben besloten om het debiteurenbeheer op blijvende basis aan BCM uit te besteden.

Christ van Giersbergen 3 oktober 23'